2012. július 21., szombat

Adománygyűjtés

Küldj egy szappant te is!

Anya gyermekével Este, mielőtt lefekszem, beosonok a gyerekszobába, és meglesem a lányom ahogy alszik. Milyen nagy boldogság, hogy itt van ő nekem, hogy gondoskodhatok róla. Milyen csodálatos érzés, amikor rám mosolyog, és átöleli a nyakam. Ilyenkor gyakran eszembe jutnak azok, akik nem ilyen szerencsések, nem gyönyörködhetnek a gyermekükben aggódás nélkül, mert talán még gyerekszoba sincs, ahová beosonjanak. Lehet, hogy még azt sem tudják, hova fogják este letenni a kicsit, vagy mit adni neki enni reggel. Vagy minden pillanatban rettegniük kell egy férjtől, élettárstól.
Azoknak a bátor anyáknak szeretnénk segíteni, akik a nehéz, sokszor kilátástalan körülményeik ellenére vállalták gyermeküket, akik nem a könnyebbik utat választották: az abortuszt, a kórházban hagyott újszülöttet, vagy a megalkuvást egy erőszakos társsal. Olyan anyák ők, akik felveszik a harcot az élettel, nem válnak el gyermeküktől, hanem megpróbálnak róla maguk gondoskodni.
 Adománygyűjtés: Mivel a szappanok szépen gyűlnek, és lassan több lesz már, mint amit a Lea otthon lakói el tudnak használni, adományt is elkezdtünk gyűjteni a szappanokkal. A Zöldkrajcáros Fesztiválon, illetve majd remélhetőleg máshol is kitesszük a Lea alapítvány pénzgyűjtő dobozát, és 1000 Ft-ért cserébe egy ajándék szappant adunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése